Initiatieven in Walcheren.

Momenteel zijn er drie initiatieven op Walcheren, voor twee van deze initiatieven staat de inschrijving nog open, te weten Z .E. C.  Vliegveld Middel Zeeland, daar kunnen een aantal kernen uit Walcheren aan deel kunnen nemen en een eerste aanzet tot een Z.E.C. Westkapelle, daarvan is op 3 december een informatie avond gepland. Het derde initiatief is Z.E.C. Veere, deze is inmiddels opgericht en binnenkort zullen daar de zonnepanelen geïnstalleerd worden. Mocht uw postcode er niet bij staan en je hebt toch interesse  meld het ons, gebruik dan de button “mijn postcode staat er niet bij” om uw interesse te melden, want als voldoende aanmeldingen  zijn vanuit andere kernen, dus we gaan proberen nog meer coöperaties van de grond te krijgen. Indien u ook interesse heeft, meld het svp via één van onderstaande buttons, het is in eerste instantie geheel vrijblijvend.

Klik op het kaartje voor meer informatie of om in te schrijven of de button om uw interesse te melden.

Vliegveld
Midden-Zeeland

Postcodes Walcheren: 4341 Arnemuiden, 4331, 4332, 4337 en 4338 Middelburg en 4339 Nieuw en Sintjoosland.

Voor postcodes Zuid Beveland eventueel, (hangt van de keuze van de postcoderoos af): 4456 Lewedorp, 4458 ‘s Heer Arendskerke, 4471 Wolphaartsdijk,

Indien u in één van de genoemde postcodes in Zuid Beveland woont geef dan in ieder geval uw interesse door, wellicht kunnen we dan voor u een andere coöperatie proberen op te richten, Aanmelden/inschrijven is vrijblijvend.

95
Reeds
geplaatste certificaten

Westkapelle en omgeving

Postcodes die mee kunnen doen zijn:  4361 Westkapelle, 4357 Domburg, 4363 Aagtekerke, 4374 Zoutelande en eventueel 4356 Oostkapelle, 4364 Grijpskerke, 4365 Meliskerke en 4373 Koudekerke– deze laatste hangen af van de keuze van centrum van de Postcoderooscoöperatie. Indien u in die kernen woont verzoeken wij u toch uw interesse te melden, wellicht nodigen wij u later uit om deel te nemen.

32
Reeds
geplaatste certificaten

Staat uw postcode er nog niet bij?

Gelieve hier dan aan te geven dat u interesse heeft. Wij zijn druk doende meerdere daken beschikbaar te krijgen en proberen vraag en aanbod aan elkaar te koppelen. Binnenkort zal het voor u zeker mogelijk zijn in te schrijven.